FAQs

1. Mitä teen, jos en löytänyt kohteita Haluan sivuilla?

Jos et löydä kohteen sivuillamme käyttämällä hakusanan voit tarkistaa luokka ja tarkennetun haun yrittää selvittää kohteita. Voit myös lähettää kyselyn tukemaan meidän live chat, meidän esikunnat mielellään auttaa paikantamaan kohteen etsit.

2. Mitä maksutapoja tällä hetkellä hyväksy?

Hyväksymme tällä hetkellä PayPal ja luotto / maksukortilla.

3. Miten voin tarkistaa tilaukseni tilan?

Jos haluat seurata tilauksesi tilaa, kuten missä on tilauksesi, kun saat tilauksen, onko tilauksesi on lähetetty vielä, kirjaudu ensin ja valitse Omat tilaukset milloin tahansa Internet-sivuston.

4. Kuinka paljon toimitus maksaa?

Tutustu toimitustiedot lisätietoja.

5. Kuinka pitkä toimitusaika?

Yleensä se kestää 25-28 päivää aikaa tehdä morsiuspuvun ja 22-25 päivää, jotta muut mekot koska päivä teet tilauksen. Varustamon aika poikkeaa myös merenkulun menetelmiä. Nopein toimitus - pikalähetyksiin kestää 2-5 päivää siirrosta. Standardi toimitus kestää 3-8 päivää. Mitä nopeammin teet tilauksen, sitä nopeammin alkaa valmistella mekko. Jos valitset kiire järjestyksessä, toimitusaika riippuu siitä, mitä valitset.

6. Miten MissyDress.fi eroaa muista verkkokaupoista?

MissyDress.fi menee suoraan lähde ostamaan kauniin takit. Takit myymme ovat samaa korkeaa laatua kuin suunnittelijat myydään perinteisessä salongit ja muiden verkkokaupoista. Vaikka emme myy ”suunnittelija” leimattu takit, saat vielä kauniin morsiamen puku, ilman suunnittelija hintaa.

7. Miten tehnyt tilauksen?

Jos ovat tyydyttävät, jos kohde olet ostanut, sinun tarvitsee vain tarkistaa. Tilauksesi valmistuu.

8. Kun saan kohdat, kun teen tilauksen?

Kun olemme lähettämistä tilauksesi, lähetämme sinulle sähköpostin, jossa seuranta määrä, voit tarkistaa tilauksesi numeroon kuriirin verkkosivuilla. Myös silloin, kun teet tilauksen, saat arvion tietojen toimitusaikaa.

9. Miksi sinun hintoja niin alhainen?

Ensinnäkin, toimimme alhaisemmalla yläpuolella kuin vähittäiskaupassa. Esimerkiksi emme käytä mitään myyjiä tai muutoksista osasto, jotka kaikki lisäävät käyttökustannuksia. Koska meidän ei tarvitse sijoittaa näitä kustannuksia, voimme siirtää kaikki säästöt päälle asiakkaitamme.

Toiseksi, olemme ammatillinen häät tehdas, ei jälleenmyyjä tahansa häät tehdas, voit tilata pukeutua tehtaalta suoraan.

10. Mikä on palautusoikeus?

Takaamme kaikille mekot laadukkaita. Jos meidän leningit eivät ole hyvälaatuisia, asiakas voi palauttaa mekko takaisin. Mutta emme voi hyväksyä paluuta mekko custom leikata järjestyksessä. Kaikki myynnit ovat lopullisia, eikä niitä voida peruuttaa ostopaikassa.

Muista, että tyyli, koko, väri ja muut tekniset ennen tilauksen tekemistä.

11. Voinko saada puku tehty minun mittaus?

Tietenkin kyllä, mittatilaustyönä on ensimmäinen huolenaihe. Voimme tehdä mekko omassa kokoa. Voit lähettää meille erikoismittausten mukaan meidän koko oppaan.

12. Mikä on hinta näyttää sivustossasi?

Hinta nettisivuillamme on vain vähittäismyyntihinta, ei sisällä toimituskuluja. Voit tutustua toimitussivulla tietää lisätietoja toimituskulut.

13: Onko kokotaulukkoon perustuu Isossa-Britanniassa tai Yhdysvalloissa standardi? Miten on parempi tilata oikean kokoinen?

Meidän kokotaulukko tehdään omalla, eroaa Britanniassa ja Yhdysvalloissa koon. Sinun täytyy tutustu kokotaulukko valita oikea koko. Voit myös lukea mitta-asteikkoa vasten, miten saada ammattiapua mittaus. Jos olet huolissasi kokoa, me erittäin suosittelemme sinua valitsemaan oman koon. Ota ammatillinen mittausten ensimmäinen ja täytä tarkat mitat, kun teet tilauksen.

14: Jos tilaan tämä mekko on vakiokoko, voin palauttaa sen, jos se ei sovi? Tai jos en vain pidä siitä?

Jos lähetämme väärin tai verraton mekko, otamme kaiken vastuun ja antaa sinulle ylhäältä ratkaisu edullisin ratkaisu. Pelkäämme, että paluu ilman syytä ei ole hyväksyttävää. Joten mitata kehon tarkasti sopusoinnussa sivuillamme kokotaulukko. Tarjoamme Koko ja väri opas omaan hyvään käyttöön. Kukin mekko tilaat tehdään tyhjästä kokonaan sinulle toiveittesi mukaan. Meidän räätälöi tekee täydellinen mekko sinulle.

15: Mitä "ontto lattia" tarkoittaa?

V: Hollow Floor on etäisyydellä korvasta ontto (keskellä solisluu) lattiaan. Kun mitata sitä, ota teippi teidän edessä, paljain jalka. Sinun pitäisi pystyasennossa jalat on pidettävä yhdessä.