Laatutakuu

MissyDress.fi on maailman johtava häät ja juhlapuvut toimittaja, jolla on suuri maine tarjoaa täydellisen mekkoja varten. Olemme tehneet tonnia mekot naisten ja tyttöjen maailmanlaajuisesti ja yhä useammat asiakkaat ovat nyt valita meidät kun paikka ostaa niiden suuri päivää ja tapahtumia!

Räätälöityjä

Kaikki mekot ovat muokattavissa, ja jokainen osa on luoneet päällikön teknikot ja katkaistava erikseen jokaiselle asiakkaalle. Jokainen puku on huolellisesti käsityönä sivuston taata huippuosaamista.

Paras laatu

MissyDress palkkaa vain parhaita ompelijoiden ja kokeneita suunnittelijoita, jotka käyttävät hienoimpia tuotantotekniikoita luoda mekko.

1. Olemme huolellisesti valita korkeatasoisia helmiä, helmiä, kankaat ja langat luoda jokaiseen mekko. Etsimme värit, kaunis kiilto ja rikas kuvioita kaiken materiaalin, joka menee mekko.

2. Monet leningit on kauniit helmikoristelu hihat, liivi tai hame. Professional dressmakers tuntikausia taidokkaasti ompelemalla helmiä ja helmiä täydellinen tyylikäs ja klassinen muotoilu sinulle.

3. Ruched yksityiskohtaisesti ei ole vain koristelua mekko-se voi auttaa luomaan hahmo imarteleva siluetti. Meidän räätälöi eivät kaikki ruching käsin luoda täydellinen muodon ja täyteläisyyttä kuhunkin mekko.

4. Kaikki mekot ovat täysin vuorattu ja rakenteeltaan säilyttävät muotonsa ja kunniaa luku. Meidän koko skirted mekot käytä kovaa net vuori alla pehmeää kangasta, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten.

Erinomainen asiakaspalvelu

Ei ole väliä kuka ja missä olet, kun haluat tehdä tilauksen tai antaa meille arvokkaita neuvoja, ota meihin yhteyttä niin pian kuin mahdollista. Arvostamme suhteita asiakkaisiin, kumppaneihin ja yhtiöt, kuten sinä, niin asiakaspalvelumme on täällä valmiina auttamaan. 24 tuntia live chat-palvelu on vapaa aloittamaan kaikki kuulemiseen ja tiedustelut. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä.