Miten Valita

Jokainen nainen haluaa näyttää täydelliseltä hänen häät tai muun muodollista yleisötilaisuuksissa. Sovitus opas Alla on joitakin tietoja, jotka saattavat olla hyötyä sinulle valitessaan täydellinen tyyli kehon tyyppi ja teema.

1. A-linja

Yleisesti mairitteleva, A-linja siluetti todella on tytön paras ystävä. Varovasti soihdutus pois hartiat alas, se kuorii käyrät sen sijaan kiinni niitä, voidaan luoda tyylikäs siluetti.

Onko tämä sinun tyylisi? Jos olet Petite Line lisää illuusion pituus; jos olet pitkä se voi lisätä kylläisyyden ja jos sinulla käyriä haluat mieluummin kansi, A-linja ei sekin.

2. Tanssiaismekot

Perinteisin Kaikkien mekko siluetteja, pallo viitta lisää käyriä tuomalla esiin vyötärö ja virtaa sulavasti täydeksi hame. Hame on hyvä piilottaa täynnä lantion ja luoda upea tiimalasi hahmo.

Onko tämä sinun tyylisi? Täydellinen valinta virallista tai ”satu” innoittamana tapahtumia, pallo viitta tyyli tekee ihanan klassinen hääpuku. Hyvännäköiset useimmilla vartalotyypeille.

3. Sivu

Tyköistuvia sarake pukeutuu tulevat eri olkaimeton ja backless tyylejä. Tämä moderni on tullut suosittu keskuudessa morsiamet, jotka haluavat tyylikkään ja beach wedding.

Onko tämä sinun tyylisi? Elegantti valinta kaikille leveät hartiat tai hoikka, urheilullinen rakentaa, se voi myös venyttää petite luku. Jos kuitenkin olemassa tiettyjä alueita et halua korostaa, sen takertuva muotoilu ei ehkä ole sinun tyylisi.

4. Trumpetti/Merenneito

Tunnetaan myös trumpetti tai ”sovi ja leimahtaa”, merenneito leningit on asennettu ylä- ja hohto dramaattisesti ympäri polvi.

Onko tämä sinun tyylisi? Merenneito siluetit lisääkin nurin, vyötärön ja lantion antaa tiimalasi hahmo, joten se on täydellinen komeilu käyriä.

5. Empire-tyylinen

Tämä valtakunta siluetti on liivi on korkea vyötärölinja suoraan rinnan alla. Ilme voi olla joko pehmeää tai virtaavaa tai järjestelmällistä ja klassinen, riippuen kankaasta ja sahausta.

Onko tämä sinun tyylisi? Imperiumi siluetti muistuttaa ylös, parantaa vyötärö kun pehmenemistä lonkat, joten se on loistava ilme useimmille vartalotyypeille.

6. Mini

Super nenäkäs morsian, yhä suosittu morsiamen mini loppu hyvin polven yläpuolelle ja on täydellinen komeilu pari seksikäs nastat.

Onko tämä sinun tyylisi? Se soveltuu parhaiten epävirallisia tai ulkona häät ja on erityisen sopiva kesällä beach häät. Yhtä imartelevaa pitkille morsiamet pitkät jalat tai lyhyempi morsiamia jotka haluavat näkyvän pitempi heidän erityinen päivä.

7. Polvipituinen

Toinen suuri etsiä rento morsian, tämä puku helma loppuu hieman alle polven.

Onko tämä sinun tyylisi? Monet petite tai kurvikas morsiamet valita tämän tyylin sekä eleganssia ja mukavuutta. Paras cocktail häät tai häät lämpiminä kuukausina.

8. Polvenalle

Tea-pituus leningit ominaisuus helma, joka kuuluu tahansa välillä pohjaan polven ja pohjaan vasikan, luoden elegantin mutta rento tyyli. Suosittuja vuonna 1950, tämä tyyli on hyvä valinta niille, jotka haluavat lisätä vuosikerta silauksen häät ensemble.

Onko tämä sinun tyylisi? Tea-pituus leningit ovat ihanteellisia komeilu jalat ja kiinnittää huomiota kaunis kengät! Suosittu valinta ”toiseksi” mekko muuttua oman vastaanoton.

9. Nilkka-pituus

Nilkka-pituus puku on juuttuneet aivan nilkkoihin, mikä osoittaa pois jalat ja kengät. Helman voi olla joko täydellinen tai asennusta.

Onko tämä sinun tyylisi? Suuri morsiamet, jotka haluavat esitellä itsensä niin fiksu, tyylikäs ja moderni. Koska tämä hame helma ei kosketa maata, se on myös erittäin kysyttyjä ulkona häät tai morsian, joka vain ei halua vieraita astumalla hänen pukeutua!

10. Lattiaahipovapituus

Vain hieman pidempi kuin nilkka-pituus hääpuku, tämä tyyli hame ei ole tarkoitus vetää lattialle vaan kellumaan vain tuumaa yläpuolella. Jotkut kokopitkiin mekkoihin mukana yksityiskohtaisesti pitkin helma korostamaan tyyliin.

Onko tämä sinun tyylisi? Sen sijaan, että kengät ja jalat kata puku, jolla ne näkyviksi voi usein ’tasapainottamaan’ häät ensemble. Miksi ei lisätä toista väriä teidän häät ensemble, esimerkiksi punainen, ja kulumista kenkäparin että väri? Vieraat iloisesti yllättynyt nähdessään silmiinpistävä kenkäparin kurkkimaan ulos kävelee käytävää pitkin!