Palautusehdot

Yleinen palautuskäytännöt

1. Ota MissyDress.fi asiakaspalveluun aloittaa palautusprosessin 7 päivän kuluessa saatuaan alkio (t).

Huomaa, että hyväksymme vain tuotteita alkuperäisessä kunnossa, ja emme voi käsitellä mitään tuotteita, jotka palautetaan ilman etukäteen tietoa. Jos haluat palauttaa kaikki osat tilauksen, sinun täytyy ottaa yhteyttä asiakaspalveluun Ota yhteyttä ja saada "Tuote Return" muoto, joka on mukana pakkauksessa.

2. Mis-siirrettyjä tuotteita: Kun olemme vahvistaneet sinun mis-lähetetty eriä (erä toimitetaan ollut erä tilannut), me vastaa kohteen vaihto. Voit myös palauttaa tuotteen ja saada täyden hyvityksen.

3. Väri Virheet: Jos väri lähetyksestä ei ole mitä on tilattu, olet pätevä saada täyden hyvityksen.

Huomaa, että emme hyväksy mitään reklamaatiotuotteet värierolla joka johtuu näytön näytön tai sääolosuhteissa.

Suunniteltua politiikkaa Meidän Mekot

järjestys Peruutus

Ymmärrämme, että se on erittäin tärkeä sitoumus tilata pukeutua oman erikoinen, ja peruutusehdot luotiin pitäen tämä mielessä. On kuitenkin tärkeää huomata, että meidän leningit tehdään tilauksesta, ja kun räätälöinti on alkanut materiaaleja ei voida käyttää uudelleen. Hyvä uutinen on, että kun tilauksen, on vielä aika voit muuttaa mieltäsi. Lisätietoja, tutustu peruutusehdot alla.

Peruutuskäytäntö

- Maksamattomat tilaukset peruutetaan automaattisesti 3 päivän kuluttua. Saamme satoja testitilauksia päivässä, joka meidän jäsenet käyttävät lainata tiettyjä ostoskorin sisällön ja tallentaa laskun myöhempää käyttöä varten.

- peruutetut tilaukset 6 tunnin kuluessa vahvistuksen maksusta voidaan myöntää täyden hyvityksen.

- peruutetut tilaukset 6-12 tunnin kuluessa vahvistuksen maksusta voidaan myöntää osittaisen hyvityksen, joka koostuu koko toimituskulut ja 90% tuotteen ostohinnan kattamiseksi ainekustannukset.

- peruutetut tilaukset 12-24 tunnin kuluessa vahvistuksen maksusta voidaan myöntää osittaisen hyvityksen, joka koostuu koko toimituskulut ja 70% tuotteen ostohinnan kattamiseksi ainekustannukset sekä tarvittavat työvoimakustannukset.

- peruutetut tilaukset yli 24 tuntia sen jälkeen vahvistuksen maksusta voidaan myöntää osittaista hyvitystä (50% Dress Hinta enintään), joka koostuu koko toimituskulut.

- Kun tilaus on lähetetty, se ei voi enää perua.

- Tilaukset, joita ei makseta 72 tunnin kuluessa peruuntuu automaattisesti erilaisten.

Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa Ota yhteyttä edetä.

Palaavat Jos vaihto tai hyvitys

Tyytyväisyys on äärimmäisen tärkeää, että MissyDress.fi Team. Saapuessa paketin, on ehdotettu, että tarkistat ja varmista, että puku on tehty noudattaen tilauksen vaatimukset. Yritä teidän leninki mahdollisimman pian muuttamatta, poistamalla tunnisteet tai pesemällä mekko.

Jos palautat tai vaihtavat mekkoja tai lisävarusteita, varmista, että ne ovat alkuperäisessä olosuhteissa - kulumaton, pesemätön, muuttumaton, ehjä, puhdas, nukkaa ja hiukset ja koodeja ehjät ja kiinnitetty.

Viallinen, Vaurioituneet Mis toimituskokoonpanossa Items

Olet oikeutettu saamaan täyden hyvityksen, jos tuotteet ovat viallisia, vahingoittuneita tai väärin toimitettu. Jos uskot kohteita vaurioituivat toimitus, sinun on ensin saatava "Todiste Damage" asiakirjat toimitusosoite operaattorin, joka on sisällytettävä oman palautuspakkausta.

Jos haluat palauttaa, sinun tulee kattamaan tuotteen lähettämistä takaisin meille. Palattuaan mekko, me tarkastaa pukeutua, jotta vika oli meidän vastuullamme, johon tarjoamme sinulle täydellisen hyvityksen 16-20 päivää. Kuitenkin, jos virhe sijaitsee mainittua 10%: n ero, voimme vain tarjota sinulle osittainen palautus 20% -50%. Toivomme voit ymmärtää.

Mitoitus tai asennus kysymykset

Sillä kaikki leningit ovat käsin ommeltu ja räätälöityjä, valmiin puku voi vaihdella noin yhden tuuman jompaankumpaan suuntaan määritetyn mittauksia. Varmistaa, että mekko silti sopivat sinulle täydellisesti, meidän räätälit luoneet kaikki mekot ylimääräisiä kankaan saumat sallia pieniä koon muutoksia.

koko Poikkeama

Jos mekko kokoa poikkeaa määritysten tilauksen yli yhden tuuman, ota rohkeasti valita seuraavista vaihtoehdoista:

Sinun kannattaa etsiä paikallisen räätälöidä tehdä muutoksia. Tässä tapauksessa me korvaa asiakkaalle jopa 10% tuotteen hinnasta kuin räätälöintiä kustannuksia. Jos valitset tämän vaihtoehdon, muista pyytää kuitin räätälöidä kopio siitä on annettava pyydettäessä korvausta.

Sinulla on oikeus lähettää takaisin mekko ilmaiseksi muutoksia, mutta sinun täytyy maksaa edestakaisin merenkulku. (Ilman asiakaspalvelu vahvistusta, emme hyväksy asian.)

Mekko on kokoa tilaamaa mutta ei sovi

Ymmärräthän, mekkoja, jotka eivät mahdu kunnolla mutta vaatimusten mukaisesti tilaamaa ei voida palauttaa tai vaihtaa.

Voit mennä paikalliseen räätälöidä tai ammattilainen ompelija saada mekko uudelleen kokoinen omalla kustannuksellasi:

Huomaa, että jos tilauksesi tekniset poikkea liian paljon lopullisesta mitoitus pyynnön, koon muuttamista ei ehkä ole mahdollista.

väri täsmää

Asetuksia tietokoneen näyttö saattaa muuttaa väriä kuvat näkyvät MissyDress.fi. Lievä väripoikkeamat oman mekko ja näkyvän värin näyttö ei tarkoita sitä, että mekko on viallinen tai väärin toimitettu. Kuitenkin, jos olet varma, että olet saanut kohde on väärä väri, ota yhteyttä asiakaspalveluun, onko palautusta tai hyvitystä on mahdollista.

paluuprosessiin

1. Jätä tuotto pyynnön yhteyttä asiakaspalveluun 7 päivän sisällä saatuaan tilauksen. Liitä mukaan selvitys ja valokuvia perusteluineen sinun palata.

Huomaa, että tuottoa ei hyväksytä ilman ennakkohyväksyntää MissyDress.fi asiakaspalvelusta.

2. Kun MissyDress.fi Asiakaspalvelu on hyväksynyt pyynnön, annamme sinulle lähettäjän osoite sekä tuote palautuslomake joka on täytetty ja mukana paluuta. Lähetä erä (t) kautta paikalliseen postiin 3-5 arkipäivän kuluessa, kun olet saanut lomakkeen. Sisällytä Tuotteen palautuslomake kanssa takaisin. Älä käytä Courier virasto, kuten UPS, DHL tai FedEx palauttaa paketti, koska emme maksa Custom maksu, joka saattaa aiheuttanut.

3. Kun olet saanut tiloissamme, palaat niitä käsitellään 24 tunnin kuluessa. Kun palautus on vahvistettu ja tarkastetaan, sallikaa jopa kaksi laskutuskaudet se voidaan tilillesi.

Huomaa, että eriä palautetaan hyväksyttävää kunnossa ei käsitellä palautuksia ja lähetetään takaisin sinulle.