Term Käyttöehdot

Tervetuloa! MissyDress.fi tarjoaa palveluitaan teille alaisia ilmoituksia, termejä, ja esitetyt ehdot tämän sopimuksen ( ”Sopimus”). Lisäksi kun käytät MissyDress.fi palvelua (esim Asiakkaiden Arviot), et tehdään sääntöjä, ohjeita, politiikkaa, ja ehtoja sovelletaan kyseisiin palveluihin, ja ne on sisällytetty tähän sopimukseen tällä viittauksella. MissyDress.fi varaa oikeuden muuttaa tämän sivuston ja näitä ehtoja milloin tahansa.

Saantiin, selailu, tai muuten käyttämällä sivuston osoittaa sinun on hyväksyttävä kaikki ehdot tässä sopimuksessa. Lue tämä sopimus huolellisesti ennen jatkamista.

Käytä Sivuston:

Ja takaat, että olet vähintään 18-vuotias tai käydä sivuilla valvonnassa huoltajan. Jollei ehtoja tämän sopimuksen MissyDress.fi myöntää sinulle rajoitetun, peruutettavissa olevan, ei-siirrettävän ja ei-yksinomaisen oikeuden käyttää ja käyttää Sivustoa näyttämällä sen Internet-selain vain varten ostos henkilökohtaiseen eriä myydään sivustoa eivätkä mihinkään kaupalliseen käyttöön tai käytä puolesta kolmannen osapuolen, ellei sitä erityisesti sallita MissyDress.fi etukäteen. Rikkomisesta Tämän sopimuksen johtaa välittömään peruuttamiseen myönnetyn toimiluvan tässä kohdassa ilman erillistä ilmoitusta.

Toisin sallita edellisessä kappaleessa, et saa kopioida, levittää, näyttää, myydä, vuokrata, välittää, luoda johdannaisia, kääntää, muokata, kääntää-insinööri, kääntää, purkaa tai muulla tavoin hyödyntää tätä Sivustoa tai sen osaa, ellei nimenomaisesti sallimassa MissyDress.fi kirjallisesti. Käyttäjä ei saa tehdä mitään kaupallista käyttöä mitään tietoja Sivustolla välitetyn tai tehdä mitään Sivuston käyttö eduksi muun liiketoiminnan ellei nimenomaisesti sallima MissyDress.fi etukäteen. MissyDress.fi varaa oikeuden evätä palvelun, lopettaa tilejä, ja / tai peruuttaa tilauksia harkintansa mukaan lukien rajoituksetta, jos MissyDress.fi mielestä asiakkaan käyttäytyminen rikkoo sovellettavaa lakia tai on haitallista MissyDress.fi etuja.

Käyttäjä ei saa ladata, jakaa tai muutoin julkaista tämän sivuston kautta mitään sisältöä, tietoja tai muuta materiaalia, joka (a) rikkoo tai loukkaa tekijänoikeuksia, patentteja, tavaramerkkejä, palvelumerkkejä, liikesalaisuuksiin tai muita omistusoikeuksia tahansa henkilölle; (B) on herjaavaa, uhkaavaa, säädyttömiä, siveetöntä, pornografista, tai saattaa johtaa siviili- tai rikosoikeudelliseen vastuuseen Yhdysvaltain tai kansainvälisen oikeuden; (c) sisältää vikoja, viruksia, matoja, ansa ovet, troijan hevosia tai muuta haitallista koodia tai ominaisuuksia. MissyDress.fi voi antaa sinulle salasanan ja tilitiedot, jotta voit saada ja käyttää tiettyjä osia tämän sivuston. Aina kun käyttää salasanaa tai tunnistamiseen, sinun katsotaan lupaa saada ja käyttää Sivustoa mukaisella tavalla ehtoja tämän sopimuksen ja MissyDress.fi ei ole velvollisuutta tutkia lupa tai lähde mitään tällainen pääsy tai Sivuston käyttöä.

Käyttäjä on yksin vastuussa kaikista saatavuutta ja käyttöä tälle sivustolle kuka tahansa salasanan ja tunnistaminen alun perin määrätty sinulle vai ei tällaista pääsyä ja käyttää tätä sivustoa on todellisuudessa myyntilupa teitä, mukaan lukien rajoituksetta kaikki viestintä ja lähetykset ja kaikki velvollisuudet (mukaan lukien rajoituksetta taloudelliset velvoitteet) aiheutuvat tällaista pääsyä tai käyttöä. Olet yksin vastuussa suojaukseen luottamuksellisuus salasanan ja tunnistaminen annetaan sinulle. Te on välittömästi ilmoitettava MissyDress.fi luvattomasta käytöstä salasanasi tai tunnistaminen tai muusta tai uhkaa rikkoo tämän sivun suojauksessa.

Arvostelut ja kommentit

Muutoin kuin muualla tässä sopimuksessa tai sivuston, jotain mitä toimittaa tai lähettää sivustoon ja / tai tarjota MissyDress.fi, mukaan lukien rajoituksetta, ideoita, osaamista, tekniikkaa, kysymyksiä, arvostelut, kommentit ja ehdotuksia (yhdessä "Lähetykset") on ja häntä kohdellaan ei-luottamuksellisena ja suojattuna, sekä esittämällä tai lähettämistä, hyväksyt peruuttamattomasti lisenssin merkintä ja kaikki IP oikeudet siihen liittyvät (ilman moraalisia oikeuksia kuten laatija oikealla) MissyDress.fi maksutta sekä MissyDress.fi oltava maksuttoman, maailmanlaajuisen, pysyvän, peruuttamattoman, ja siirrettävät oikeudet käyttää, kopioida, jakaa, näyttää, julkaista, suorittaa, myydä, vuokrata, välittää, muokata, luoda johdannaisia tällaiset väitteet millä tavoin ja missä muodossa tahansa, ja kääntää, muokata, kääntää-insinööri, purkaa tai hajottaa tällaiset väitteet. Kaikki näkökannat tulee automaattisesti ainoastaan ja yksinomaan omaisuutta MissyDress.fi eikä niitä palauteta sinulle ja sitoudut olemaan esittämättä riita yhteydessä mahdollisesta käytöstä on sisäänpääsyn MissyDress.fi tulevaisuudessa.

Takaat, että väitteet, kokonaan tai osittain, ovat selkeitä ja vailla IP loukkauksen, riitoja tai kolmannen osapuolen vaatimuksia. MissyDress.fi ei ota vastuuta mistään väärinkäytöstä tekijänoikeuksia tai muita kolmansien osapuolten oikeuksia sinua. Sitoudutteko puolustus ja puolustamaan Sponsor vastaan aiheuttamista menetyksistä johtuen käytöstä merkintöjä mihinkään tarkoitukseen.

Sen lisäksi, että oikeudet, joihin sovelletaan mitään materiaalia, kun lähettää kommentteja tai arvosteluja sivuston, voit myös myöntää MissyDress.fi oikeus käyttää nimeä, jotka lähetät mitään tarkastelun, kommentteja tai muuta sisältöä, mahdolliset yhteydessä jossa tällainen valvonta, kommentteja tai muuta sisältöä. Takaat, että omistat tai muuten hallitsee kaikki oikeudet arvosteluja, kommentteja ja muuta sisältöä että lähetät tämän sivuston ja että käytätte arvosteluja, kommentteja tai muita Content MissyDress.fi ei loukkaa tai loukkaa oikeuksia kolmannelle osapuolelle. Et saa käyttää väärää sähköpostiosoitetta, teeskennellä olevansa joku muu kuin itse, tai muuten johtaa harhaan MissyDress.fi tai kolmansia osapuolia alkuperästä tietojen toimittamiseen tai Sisältöä. MissyDress.fi voivat, mutta ei velvollisuutta poistaa kaiken Vastauksissa (kuten kommentit tai arvostelut) jostain syystä.

Tekijänoikeus

Kaikki tekstiä, grafiikkaa, valokuvia tai muita kuvia, painikkeiden kuvakkeet, äänitteet, logoja, iskulauseita, kauppanimet tai sanan ohjelmistoja ja muuta sisältöä verkkosivuilla MissyDress.fi (yhteisesti "Sisältö"), kuuluu yksinomaan MissyDress.fi tai sen soveltuvan sisällön toimittajille. Et saa käyttää, kopioida, kopioida, muuttaa, lähettää, näyttää, julkaista, myydä, lisensoida, esittää julkisesti tai kaupallisesti hyödyntää tahansa sisältöä tai muutoin luovuttanut Sisällön tavalla ei sallita MissyDress.fi, ilman MissyDress.fi n nimenomaista kirjallista suostumusta. Käyttö tiedon louhinta, robotteja tai vastaavia tiedon louhintaa työkaluja MissyDress.fi sekä käytön MissyDress.fi tavaramerkkejä tai palvelumerkkejä meta-tageja on ehdottomasti kielletty. Voit tarkastella ja käyttää sisältöä vain henkilökohtaisia tietoja ja ostoksille ja tilaaminen päällä, eikä mihinkään muuhun tarkoitukseen. Kokoelma, järjestely ja kokoonpano kaikki tämän sivuston sisällöstä (jäljempänä "kokoaminen") kuuluvat yksinomaan MissyDress.fi. Et saa käyttää MissyDress.fi sisältöä tai Compilation millään tavalla, joka väheksyy tai häpäisee MissyDress.fi tai millään tavalla, joka on omiaan aiheuttamaan sekaannusta tai rikkoisi sovellettavia lakeja tai määräyksiä. Kaikki käytettävät ohjelmistot tällä sivustolla ( "Ohjelmisto") on omaisuutta MissyDress.fi ja / tai sen ohjelmistotoimittajien kanssa. Sisältö, kootaan ja ohjelmistot ovat kaikki suojattu tila, kansallisten ja kansainvälisten tekijänoikeuslait. Kaikki oikeudet, joita ei nimenomaisesti myönnetty, on varattu MissyDress.fi. Rikkojat asetetaan syytteeseen koko laajuus lain.

Missydressau.com tunnustaa kaikki tekijänoikeudet ja tavaramerkit. Sinänsä mitään käyttö televisio, elokuva, musiikki, elokuvan festivaali tai muita tai nimiä ei ole yhteyttä MissyDress.fi ja ovat yksinomaan omaisuutta tekijänoikeuden tai tavaramerkin haltijat. Meidän leningit ovat inspiroineet julkkis tyyli ja ovat meidän recreations alkion kuluneet kuuluisuuksia suosikki televisio-ohjelmia ja punainen matto, mutta ne eivät ole sallittuja, hyväksymä tai yhdistetty nämä osoittaa millään tavalla, eikä niitä ole tarkoitettu rikkomuksia tahansa rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tekijänoikeuksia.

Immateriaalioikeusloukkaukset Policy

Se on politiikkaa MissyDress.fi ryhtymään tarvittaviin toimiin tarvittaessa puolustaa ja tunnistaa kaikki asiaan valtion, liittovaltion ja kansainvälisiä lakeja yhteydessä materiaalia, jonka väitetään loukkaavan mitään tavaramerkkiä, tekijänoikeuksia, patentteja ja kaikki tai muita immateriaalioikeuksia koskevat lait . Jos olet immateriaalioikeuksia omistaja ja uskot, että MissyDress.fi myy, tarjoaa myytäväksi tai asettaa saataville tavaroita ja / tai palveluja, jotka loukkaavat immateriaalioikeuksia, lähetä seuraavat tiedot kokonaisuudessaan [email protected]
Ilmoitettavat tiedot
      1. Sähköinen tai fyysinen allekirjoitus henkilöltä valtuudet toimia puolesta omistajan yksinoikeudella on loukattu;
      2. Kuvaus loukkaavan työn tai materiaalia;
      3. Kuvaus jossa loukkaavan materiaalin sijaitsee päällä (tuote (t) URL-osoite);
      4. Riittävät tiedot, jotta voimme ottaa yhteyttä sinuun, kuten osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite;
      5. Ilmoitus siitä, että sinulla on hyvä syy uskoa, että kiistetty käyttö aineistoa ei tekijänoikeuden tai muun omistusoikeuden omistajan, hänen edustajansa tai lain;
      6. tunnistetiedot immateriaalioikeuksia mielestäsi on loukattu sivuston (esim. "XYZ tekijänoikeus", "ABC tavaramerkki, Rek. Nro 123456, rekisteröity 01.01.04", jne);
      7. selvitys siitä, että edellä mainitut tiedot ja ilmoituksen tiedot pitävät paikkansa, ja rangaistuksen uhalla, että olet tekijänoikeuksien omistaja tai valtuutettu toimimaan omistajan puolesta jonka yksinoikeutta on loukattu.

Irtisanominen ja Lopettamisen seuraukset

Lisäksi muihin lain tai tasapuolinen korjaustoimenpiteitä, MissyDress.fi voi ilman ennakkoilmoitusta, heti irtisanoa Sopimus tai peruuttaa minkä tahansa tai kaikki oikeudet tämän sopimuksen nojalla myönnetty. Varaan tämän sopimuksen irtisanominen, sinun on välittömästi lopetettava kokonaan pääsyä ja käyttöpaikkaa ja MissyDress.fi on lisäksi muihin lain tai tasapuolinen korjaustoimenpiteitä välittömästi peruuttaa kaikki salasana (t), ja tilitiedot antanut teille ja kieltäisi saatavuuteen ja käyttöön tämän sivuston kokonaan tai osittain. Mikä tahansa tämän sopimuksen irtisanominen ei vaikuta oikeudet ja velvollisuudet (mukaan lukien rajoituksetta maksuvelvoitteita) osapuolten johtuvat ennen voimassaolon päättymistä.

Disclaimer ja Vastuunrajoitus

Ellei toisin määrätä standardin myyntiehtojen jotka ohjaavat samaa kunkin tuotteen tällä sivustolla, tämä sivusto, tuotteiden myyntiin sille ja toteutuneiden liiketoimien kautta tarjoavat MissyDress.fi periaatteella ”sellaisenaan” . MissyDress.fi anna mitään esityksiä tai takuita tahansa, nimenomaista tai hiljaista, koska sen sivuston toimintaa tai tietoja, sisältöä, materiaaleja tai tuotteita tällä sivustolla oleva muuten kuin tässä laajuudessa sallittua sovellettavan lain, MissyDress.fi kiistää kaikki takuut, nimenomaisia tai hiljaisia, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, oletetut takuut soveltuvuudesta kaupankäynnin kohteeksi tai sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen, ei rikottu, otsikko, HÄIRIÖTTÖMYYDESTÄ, tietojen oikeellisuus, ja järjestelmien integrointi. Tällä sivustolla voi sisältää epätarkkuuksia, virheitä tai kirjoitusvirheitä. MissyDress.fi ei takaa, että sisältö toimii keskeytyksettä tai virheettömästi. enimmäismäärään lain sallimissa rajoissa, MissyDress.fi ei ole vastuussa mistään vahingoista minkäänlaista johtuvat sivuston käyttöä, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, epäsuorat SATUNNAISESTA, esimerkillinen, erikois- tai välillisistä vahingoista. mahdollisimman paljon kuin sovellettava laki sallii, MissyDress.fi koko vahingonkorvausvastuu mistään vahingoista (riippumatta perustan toiminnan) ei saa ylittää aggregaatin maksujen suuruudesta todellisuudessa maksoit jotta MissyDress.fi kuukauden aikana välittömästi edeltävän teko väitetään synnyttää MissyDress.fi vastuuta.

Tilauksen hyväksyminen

Huomaa, että saattaa olla tiettyjä tilauksia, jotka emme voi hyväksyä ja täytyy peruuttaa. MissyDress.fi pidättää oikeuden, harkintansa mukaan hylätä tai peruuttaa tilauksen mistä tahansa syystä. Jotkut tilanteet, jotka voivat johtaa tilauksen peruuntumisen sisältävät määriä koskevat rajoitukset ostettavissa, epätarkkuuksia tai virheitä tuotteen tai hintatiedot, tai ongelmat tunnistetaan meidän luotto ja petosten välttämiseen osasto. Voimme myös vaatia lisää tarkistuksia tai tietoja ennen hyväksymistä järjestyksessä tahansa. Otamme yhteyttä, jos kaikki tai osan tilauksestasi peruutetaan tai jos lisätietoja tarvitaan hyväksy tilaus.

Painovirheitä

Vaikka MissyDress.fi pyrkii antamaan tarkkoja tuote- ja hintatietoja, hinnoitteluun tai painovirheitä saattaa esiintyä. MissyDress.fi voi vahvistaa hintaa kohteen vasta tilaat. Siinä tapauksessa, että kohde on listattu väärän hinnan tai virheellisiä tietoja virheen takia hinnoittelussa tai tuotetiedot, MissyDress.fi on oikeus, yksinomaisen harkintansa mukaan hylätä tai peruuttaa tilauksia kyseisen kohteen. Siinä tapauksessa, että tavara on väärin hinnoiteltu, MissyDress.fi saatamme, harkintansa mukaan joko yhteyttä ohjeet tai peruuttaa tilauksen ja ilmoittaa sinulle tällaiseen peruuttamiseen.

Hinnoittelu eri valuutoissa

Hinnoittelu myymien tuotteiden MissyDress.fi perustuu lukuihin lasketaan Yhdysvaltain dollareissa (US $). Hintojen rahayksikkö muissa valuutoissa muunnetaan Yhdysvaltain dollareiden mukaan eniten ajantasaista muuntokurssit. Johtuen vaihteleva rahan arvon, hinnat näkyvät Yhdysvaltojen ulkopuolisille. Ilmentyminä valuutan Sivustolla, muut kuin kunkin tuotteen sivulle, ei voi olla uusin. Sivuston osissa, joissa Yhdysvaltojen ulkopuolisille. Ilmentyminä valuutan ehkä toimi oikein ovat, mutta eivät rajoitu, myynninedistämiseen bannerit, myynninedistämiseen sivuja, ja tietoa tuoteryhmäsivuihin. Hinta näkyy yksittäisen tuotteen sivulle riippumatta valuutassa, on nykyinen hinta olet velvollinen maksamaan MissyDress.fi nnen, toimituskulut.

Linkit

Tämä sivusto voi sisältää linkkejä muihin sivustoihin omistamille ja ylläpitävät kolmannet osapuolet. Ymmärrät, että MissyDress.fi ei ole vastuussa toiminnasta tai sisällöstä sijaitsee tai tällaisen sivuston.

Korjaustoimenpiteitä

Asiakas hyväksyy, että MissyDress.fi n korjata milloin laki tahansa todelliseen tai uhkaa rikkoo tätä sopimusta olisi riittämätön ja että MissyDress.fi on oikeus tiettyihin suorituskykyä tai kieltomääräystä, tai molempia, lisäksi vahingoista, joita MissyDress.fi voi olla laillinen oikeus vaatia takaisin yhdessä kohtuulliset kulut minkäänlaista riidanratkaisu, mukaan lukien rajoituksetta, asianajokulut.

Ole oikeaa tai korjauskeinona MissyDress.fi saa sisältyä muita, joko lain tai omaan pääomaan mukaan lukien, rajoituksetta vahingot kieltomääräystä, asianajajien palkkiot ja kulut.

Ei esiintymä luopumista MissyDress.fi sen oikeuksien tai näissä ehdoissa mainittu minkäänlaista velvoitetta myöntämättä vastaavia, tulevia tai muita luopumista.