Tietosuojakäytäntö

Klo MissyDress.fi tavoitteemme on tehdä asioiminen, turvallinen, kätevä ja huolettoman. Meidän tietosuoja- ja ohjelmia Varmista, että jokainen tapahtuma tehdään sivustollemme on 100% turvallinen ja taattu.

Mitä tietoja keräämme?

Tyyppisiä henkilökohtaisia tietoja sinulta saamamme riippuu olosuhteista keräämistä ja tyyppistä palvelua pyydät meiltä. Esimerkiksi kun haluat ostaa tuotteen näiltä sivuilta voimme kerätä tietoja, kuten nimen, osoitteen, toimitusosoite ja laskutusosoite, ja muut olennaiset tiedot ostoksen.

Koska olemme lain pyytää suostumuksesi keräämiseen "arkaluonteisia tietoja", oletamme, että olet antanut suostumuksensa kokoelma kaikkia tietoja olet antanut meille käytettäväksi tämän Statement, ellet kerro meille muuten.

Miten keräämme

Voimme kerätä henkilökohtaisia tietoja, kun käyt sivuillamme, kun kohdella meitä yli sähköposti, emme kerää henkilötietoja ilman asiakkaan suostumusta. Katsomme, että luvan myöntämistä, kun täytät kentät tarpeen helpottamaan tapahtuman tämän sivuston kautta.

Kuinka käytämme henkilökohtaisia tietojasi

Olemme yleensä kerätä henkilökohtaisia tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

Helpottaa pääsyä sivuillemme, tuotteet ja palvelut

Toimittamaan tuotteet olet tilannut meiltä

Etsimään mielipiteesi tuotteistamme, palvelut, markkinointi ja verkkosivuilla.

Jotkut henkilötietoja keräämme on tärkeää, että voimme täsmällisesti joka käyttää palvelua. Muunlaiset henkilötietoja keräämme auttaa meitä kehittämään profiilin, joka käyttää palveluamme, tämä auttaa meitä tarjoamaan tuotteita, jotka sopivat tarpeisiin tämän sivuston käyttäjien.

Henkilötietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Voimme luovuttaa henkilökohtaisia tietoja kolmansille osapuolille siihen tarkoitukseen, jota varten tiedot on kerätty tai vastaaviin tarkoituksiin, esimerkiksi tapahtuman toteuttamiseksi puolestasi tai antaa sinulle tuotteen, joka olet ostanut. Teemme kolmannen osapuolen urakoitsijoiden suorittaa palveluja meille, johon liittyy urakoitsija henkilötietojen käsittelyssä pidämme. Esimerkiksi tällä hetkellä teemme kolmannen osapuolen urakoitsijat:

Toimittaa tuotteita ostetaan tältä sivustolta

Tarjota sähköisen varojen siirron palveluja, luottokortin tilille käsittely ja siihen liittyvät palvelut

Näissä tilanteissa, kolmas osapuoli urakoitsija on ehdottomasti käyttämästä kiellettyjä henkilökohtaisia tietoja paitsi tarkoitusta varten, jonka olemme toimittaneet. Saatamme myös paljastaa henkilökohtaisia tietoja eri lainvalvontaviranomaisten ja hallitukset ympäri maailmaa turvallisuus-, tulli- ja maahanmuuttotarkoituksiin. Muut kuin edellä, emme luovuta henkilötietojasi ilman asiakkaan suostumusta ellei tietojen luovuttaminen on joko välttämätöntä estää uhka elämän tai terveyden, lupa tai laki vaatii, kohtuudella tarpeen valvoa lain tai välttämätöntä tutkia epäillyn laittoman toiminnan.

Turvallisuus Henkilökohtaisten tietojen

Tulemme varmasti pitää henkilökohtaisia tietoja emmekä kauppaa, vuokraa tai myydä se. Ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin toimenpiteisiin, jotta turvallinen kaikki tiedot, joita pidämme sinusta. Henkilötietoja voidaan säilyttää sekä sähköisesti meidän tietokonejärjestelmään, palomuurit, salasanat, virustorjuntaohjelma ja sähköpostin suodattimet voivat suojella kaikkia sähköisen tiedon.

Selvitän huolenne

Jos haluat päästä henkilökohtaisia tietoja, tehdä valituksen rikkominen yksityisyyttäsi tai sinulla on kyselyn siitä, miten henkilökohtaisia tietoja kerätään tai käytetään lähetä pyyntö, valitus tai kyselyn alla olevaan osoitteeseen. Vastaamme kyselyyn tai valituksen sähköpostitse mahdollisimman pian.

Muutokset tietosuojaselostuksesta

Voimme muuttaa tietosuojaselostuksesta liiketoimintamme vaatimuksia tai lain muutoksia. Muutokset tähän tietosuojalausunto päivitetään sivuillamme, joten käy tällä sivulla säännöllisesti, jotta teillä on meidän uusin tietosuojatiedot.