Toimitus Opas

MissyDress.fi on hyvä tuntemus laivareittien ja valitsee kätevä toimitus polku, joka tekee toimitus nopeampi. Ottaen huomioon pitkälle merenkulku, MissyDress on proffesional henkilöstön hyvää huolta mekko ja pakkauksissa jokainen pala mekko melko well.We Tarjoamme 3 toimitus tavalla: EMS, DHL, UPS, EMS on nopein tapa ja myymälässämme valita EMS oletukseksi.

Ennen tilauksesi on lähetetty, MissyDress joutuu käsittelemään tilauksesi ja laittaa kaikki kohteet kautta tiukka laadunvalvonta testejä. Tämän vuoksi Total toimitusaika on erilainen laivaliikenteen aikaa yksin.

Yhteensä Toimitusaika = käsittelyaika + toimitus Time

Käsittelyaika

Prosessi aika 12-15 päivää Hääjuhlapuvut ja erikosilaisuuksien mekot, ja 15-18-vuotiaat päivää morsiuspuvun.

Merenkulku Ajat ja kustannukset

Se kestää noin 3-8 työpäivää paketin matkustaa tilamme perille, tarkka toimitusaika perustuu varustamon (UPS, DHL, TNT, USPS jne) -standardin ja toimitustapa olet valinnut.

Vakiotoimitus

Standardin toimitus kestää hieman kauemmin kuin pikalähetyksiin mutta maksaa vähemmän. Toimitusajat ovat 3-8 päivää kaikissa suurkaupungeissa. Kuljetuksen hinta voi vaihdella eri kohteita. $ 25 postimaksu ensimmäisen 2KG. Sitten £ 8 jokaiselle seuraavalle kilogrammaa.

Expedited toimitus

Tämä toimitustapa on nopein. Toimitusajat ovat 2-5 päivää kaikissa suurkaupungeissa. Kuljetuksen hinta voi vaihdella eri kohteita. $ 40 postimaksu ensimmäisen 2KG. Sitten $ 10 jokainen seuraava kilogrammaa.