Uusi Käyttöopas

Tervetuloa MissyDress.fi Tehtävänä sivusto on antaa sinulle kuumimmat kävelyttää leningit ja erikoinen mekkoja halvalla. Tarjoamme helppokäyttöisen ostoprosessi lisäksi tarjoaa kaikille asiakkaillemme omistautunut ja osaava asiakaspalvelu. Ja voit löytää tuhansia mekkoja tarjotaan uskomattomia tukkuhinta.

Täällä MissyDress.fi löydät jokainen ajatus tuote ja ottaa miellyttävä ostokokemuksen. Mikä parasta, voit nauttia parhaiten tauotta palvelu tahansa, missä tahansa päin. Pidä hauskaa!

 

Rekisteröityä MissyDress ilmaiseksi.

Seuraa neliö opetusta ja painiketta Rekisteröityminen yläosassa MissyDress ja rekisteröinnin sivun syntyisi.

Jos olet rekisteröitynyt asiakas, kirjaudu tilillesi ja MissyDress.fi

Surfing aikaa sinulle

Hakuja tai selata ulos tuotteita. Jos haluat ostaa niitä, muista loppuun valuuttaa, koko, määrä ja väri. Kuten Jos tapaat vaikeuksia valitsemalla koko, Don & rsquo; t hätää, klikkaa & ldquo; Kokotaulukko & rdquo; ratkaista sekaannusta. Sitten klikkaa "Lisää laukku". Erityisiin toimiin seuraavasti:

Voit poistaa ne myöhemmin tai säätää määrät, jos muutat mielesi. Pidämme valinta lisäät ostoskoriisi kun katselet enemmän kohteita.

Tarkista tilauksesi.

Menetyksestä keskuudessa yksityiset päätöstä ennen toimitusta ei vastata.

Missä haluat Tuotteen Ship To?

Toimitusosoite

Anna kaikki tarvittavat tiedot koko nimesi, sähköpostiosoite, osoite, kaupunki, postinumero, maa, puhelin num ja ect. HUOMIOI: Voit myös valita eri osoitteen lähetettäväksi. Joten antaa yksityiskohtia tieto osasta.

Tee tilaus

Kun kaikki vaiheet näet tilauksen tarkastelun seuraavasti. Ja vahvistaa kaikki on ok. Sitten mielenkiintoisimmista aika on tulossa, klikkaa "Tilaa nyt"!

Maksa Luottokortit (Visa & amp; Master Card) tai jos tarvitset muita maksutapoja, ota yhteyttä.

Huom: 1. Maksu pidetään turvallista eikä kukaan lukien toimittaja saa kortin tiedot. 2. Maksu on suojattu VeriSign SSL-salausta, korkein kaupallisesti saatavilla salaustekniikka.