Kupongin koodi: MISSY
Ostoskassi0

Sinulla ei ole tuotteita ostoskorissasi.

Huomio & Hoito

Tuote Ulkoistaminen

Hoidamme ja luokitella useita luotettavien valmistajien perustuu niiden erityistä pätevyyttä, voimme myös rakentaa omat profiilit jokaisen toimittajan kanssa teemme yhteistyötä, ja pisteet heille standardien mukaisesti, kuten: Positiivinen kommentti ansaittu, keskimääräinen tilaus menettely aika jne Tämä sivusto näyttää aikakauslehteä arviointi kun olemassa oleville toimittajille alalta poistaa nämä köyhät suoritettu toimittajat, pitää vain ne hyvin tehty ja asiakaslähtöinen valmistajille.

Tilausvahvistus

Kuten vaatetusteollisuus, koko ja väri pukeutuminen ovat herkkiä elementtejä, jotka voivat pilata asiakkaidemme ostokokemuksen helposti. Tarjota parempaa ratkaisemiseksi kertoimet, perustimme tilausvahvistuksen yksikölle asiakaspalveluun; Tämä yksikkö vastaa vahvistaen jokaisen yksityiskohdan tilauksessa.

Tuotteen tarkastus

Tuplaamme tarkista tuotteen ennen toimitusta sitä, vaikka tunnemme valmistajat ovat luottamuksen arvoisia. Näin se menee:

1. Tuote valmistetaan tarkasti mukaisesti aikataulun järjestää meille, ja joka tuotetaan siirretään meidän keskus tarkastaa joukko korkeasti koulutettuja tarkastajia päätyttyä.

2. Perus tarkistus tehdään varmistaa tuotteen sopusoinnussa järjestyksessä, ja teimme kiinni jokaisen yksityiskohtaisen vaatimuksen tilauksessa.

3. Meidän QC joukkue tekee perusteellista tarkastusta varmistaa, että tuotteiden laatu täyttää kansainvälisen ISO-standardien, mitään tuotetta ei täyttänyt meidän QC standardien palautetaan vaihtoa varten.

4. Niille tuotteille säilyneet meidän QC tarkastuksen välitetään pakkauksen joukkue.

Tuote Pakkaus

Pakkausryhmämme joukkue hyvää huolta kunkin kohteen siirretään ne, jotta vältetään mahdolliset vauriot pakkaamisen aikana. Pakkausryhmämme esikunnat omaksua monia uusia tapoja vahvistaa ulkoista laatikot, näin tehdä paketti paremmin ilmatiivis, vesi-katto ja painetta resistant.They myös synkronoida meidän toimitusaikataulu suurten kuriirit kuten UPS, DHL, EMS, ja näillä ponnisteluja, voimme aina saada hyvä mennä paketit kuljetetaan Britanniassa aikaisintaan lennon käytettävissä.

Paketti seuranta

Pian sen jälkeen paketti on lähetetty pois, meidän logistiikkakeskuksen ja meidän järjestelmä lähettää sinulle sähköpostin, joka sisältää seurantanumeron automaattisesti; voit alkaa seuraamaan missä paketti saapui heti; kuitenkin, se ei tarkoita meidän velvollisuutemme päättyy tähän, koska vastuut on nyt kytketty takaisin asiakaspalveluun ja asiakaspalvelijamme on aina siellä odottamassa puolellasi kunnes paketin turvallisesti saapunut ovella, mikä tärkeintä, sinun ovat tyytyväisiä lähetyksestä.

Alla, otamme vaatteita kuva, se ei välttämättä tarkoita, me vain erikoistuneet vaatteet industry.Ever järkytti tuote saapui ovella, joka on erittäin laadukas ja täysin sovi kokoa? Sivuillamme, meidän lähde joukkue on aina ollut kaivaminen ja virkistävä toimittajamme alalta, jotta varmistetaan, että jokainen meidän tukkuliike, jälleenmyyjä tai loppukäyttäjä voi olla hyvin ajan tasalla tuotteita halvimmalla hinnalla.

Miten Clean & säilyttää?

Tietoja Puhdistus

Paras mahdollinen tapa puhdistaa perusteellisesti hääpuvun tai iltapuku ennen varastointia on ottaa mekko laadukas, ammattimainen siivooja, joka on erikoistunut häät pukea ja iltapukuja. Jos puku on edelleen hyvin puhdas ja vain muutamia pieniä tahroja, on olemassa keinoja henkilö voi hoitaa tai spot-puhdistaa mekko kotona.

1. Määritä joka kangas puku on tehty. Jos vaate on silkkiä, pitsiä tai vuosikerta puku, on parempi olla se puhdistetaan ammattimaisesti.

2. Tarkista mekko perusteellisesti sijoittaa kaikki tahrat, kuten tahrat perspirations, elintarvikkeet, nesteet ja meikki. Jos mekko on täyspitkä, helma todennäköisesti ovat keränneet likaa.

3. Käytä valkoista, kuiva, imukykyinen kangas lempeä pultti satiini jälkeen soveltamalla sopivaa puhdistusnesteen, kuten on kuvattu seuraavassa vaiheessa. Ennen kuin mitään nestemäistä tai puhdistusainetta tahra, testata sitä vähemmän näkyvä osa kankaan välttää väriään puvun.

4. Levitä vety viinin, hikeä ja veritahroja. Vetyperoksidia voi valkaista kankaat kuitenkin, joten älä anna sen istua kankaan liian kauan, jos mekko on jokin muu väri kuin valkoinen. Ja mustetta, sovelletaan kevyt spray hairspray. Öljyinen tahrojen, kuten monipuolistaa tai ruoka, sovelletaan kuivapesuliuotin tai seosta saippualla ja vedellä.

5. Blottauksen jälkeen niin paljon, että tahra kuin mahdollista soveltaa muutama tippa etikalla ja pyyhi uudelleen. Seuraava, huuhtele alue kangasta vedellä, pyyhin uudelleen ja sitten antaa alueelle kuivua.

6. Puhdista likainen helma, liota helmapäärme muutaman tunnin lämpimässä vedessä sekoitettu pesuainetta, varo pitää loput mekon pois vedestä. Hammasharjalla, varovasti hieroa helmapäärme kanssa pesuainevedessä irrottamiseksi liasta. Huuhtele huolellisesti vedellä.

7. Älä ripustaa mekko ripustin kuivumaan jälkeen paikalla puhdistusta. Märkä kangas on raskas, ja puvun voi venyttää tai kopioida. Sen sijaan, aseta mekko yli puhtaan kuivausteline. Teline tulisi olla päällystetty muovilla tai vinyyli päällystetty, kuten lastuja puinen voisi repiä puku tai ruosteen metallia voisi tahrata puvun.

Tietoja säilyttäminen

Jos otat yhtä huolellisesti säilyttämään oman pukeutua kuten teitte valinnassa, se voi nauttia perheen perintökalu tuleville sukupolville.

1. Tallenna pussi mekko tuli, tai tuoda pitkin muovipussissa, jotta mekko matkalla puhtaampaa.

2. Pyydä puhtaampia erityistä hapoton laatikko tallentaa mekko, ja pakkaa sen hapottomassa pehmopaperit. Voit myös ripustaa mekko liivi ompelemalla hihnat, jotka ovat hieman lyhyempiä kuin liivi päälle vyötärön saattamiseen pehmustettu henkari ja kääreeseen puhtaan valkoinen puuvilla arkki.

3. Säilytä mekko lauhkean, kuivassa paikassa suojassa suoralta auringonvalolta.

4. Tarkista mekko vuosipäivänä tarkistaa mahdolliset värjäytyneet alueet tai keskeytetyn tahroja ja jotta mekko "hengittää."