Kupongin koodi: MISSY
Ostoskassi0

Sinulla ei ole tuotteita ostoskorissasi.

Miten Valita

Jokainen nainen haluaa näyttää täydelliseltä häihinsä tai muihin virallisiin juhliin. Alla oleva sopivuusoppaassa on joitain tietoja, jotka voivat olla hyödyllisiä sinulle valittaessa täydellistä tyyliä kehotyypillesi ja teemaasi.

1. A-linja

Yleisesti houkutteleva A-linjan siluetti on todella tytön paras ystävä. Polttamalla kevyesti hartioilta alas, se kuormittaa käyrät sen sijaan, että tarttuisi niihin, jolloin muodostuu tyylikäs siluetti.

Onko tämä tyyli sinulle? Jos olet siro, A-Line lisää illuusion pituudesta; jos olet pitkä, se voi lisätä täyteyttä, ja jos sinulla on käyrät, jotka mieluummin peität, A-viiva tekee myös sen.

2. Tanssiaismekot

Perinteisin kaikista mekko-siluetteista, pallopuku lisää käyrät korostamalla vyötäröä ja virtaamalla siro kokonaan hameen. Hame on hyvä piilottamaan täydet lonkat ja luomaan upea tiimalasihahmo.

Onko tämä tyyli sinulle? Täydellinen valinta muodollisiin tai "sadun" inspiroimiin tapahtumiin. Pallopuku tekee tyylikkäästi klassisesta hääpuvusta. Näytä hyvältä useimmissa vartaloissa.

3. Gaine/Colonne

Kuviota halaavat pylvämekot toimitetaan monissa olkaimattomissa ja selkänojalla. Tämä moderni tyyli on tullut suosituksi morsiamenten keskuudessa, jotka haluavat tyylikkäät tai rantahäät.

Onko tämä tyyli sinulle? Tyylikäs valinta jokaiselle, jolla on leveät hartiat tai hoikka, urheilullinen rakenne, se voi myös pidentää siro-hahmon. Jos kuitenkin on tiettyjä alueita, joita et halua korostaa, sen tarttuva muotoilu ei ehkä ole tyyli sinulle.

4. Trumpetti/Merenneito

Tunnetaan myös nimellä trumpetti tai ”sovi ja soihduta”, merenneitopuvut on asennettu yläosaan ja hohto dramaattisesti polven ympärille.

Onko tämä tyyli sinulle? Merenneito-siluetit korostavat rintakuvaa, vyötäröä ja lantiota antaen tiimalasihahmon, joten se sopii erinomaisesti käyrien esittämiseen.

5. Empire-tyylinen

Imperiumin siluetissa on lieriö, jolla on korkea vyötärö suoraan rinnan alla. Ulkonäkö voi olla joko pehmeä tai juokseva tai jäsenneltympi ja klassisempi käytetystä kankaasta ja leikkauksesta riippuen.

Onko tämä tyyli sinulle? Imperiumin siluetti kiinnittää huomiota lisäämällä vyötäröä ja pehmentäen lantiota, mikä tekee siitä hienon ilmeen useimmille vartaloille.

6. Mini

Super sassy-morsiamenelle yhä suositumpi morsiamen mini päättyy selvästi polvien yläpuolelle ja sopii erinomaisesti seksikkäiden nastaiden esittämiseen.

Onko tämä tyyli sinulle? Se soveltuu parhaiten epävirallisiin tai ulkona järjestettäviin häihin ja soveltuu erityisen hyvin kesähiihtoihin. Yhtä houkutteleva pitemmillä jaloilla pidemmille morsiamenille tai lyhyemmille morsiamenille, jotka haluavat näyttää korkeammilta erikoispäivänään.

7. Polvipituinen

Toinen loistava ilme rento morsiamenelle. Tämän puku helmassa päättyy polven alapuolelle.

Onko tämä tyyli sinulle? Monet petite tai kurvikas morsiamet valitsevat tämän tyylin sekä tyylikkyyden että mukavuuden suhteen. Paras cocktail-hääjuhlia tai häitä lämpiminä kuukausina.

8. Polvenalle

Teepituisissa mekkoissa on helma, joka putoaa mihin tahansa polven pohjan ja vasikan pohjan väliin, luoden tyylikkään, mutta rento tyylin. Tämä tyyli on suosittu 1950-luvulla, ja se on hyvä valinta niille, jotka haluavat lisätä vintage-tyylin häät-yhtyeensä.

Onko tämä tyyli sinulle? Teepituiset mekot ovat ihanteellisia jalkojen näyttämiseen ja kauniiden kenkäparien kiinnittämiseen! Suosittu valinta “toisena” pukeutumisena vaihtoon vastaanottoasi varten.

9. Nilkka-pituus

Nilkkapituinen puku on helmassa nilkojen kohdalla, osoittaen siten jalat ja kengät. Hame voi olla joko täysi tai istuva.

Onko tämä tyyli sinulle? Erinomainen morsiamenille, jotka haluavat esitellä itsensä fiksuina, tyylikkäinä ja moderneina. Koska tämän hame helma ei kosketa maata, se on myös erittäin kysytty ulkona häät tai morsiamen, joka vain ei halua vieraiden astuvan ikimuistoihin!

10. Lattiaahipova pituus

Hieman hiukan pidempi kuin nilkanpituinen hääpuku, tämän tyylin hame ei ole tarkoitettu vetämään lattialle, vaan kelluu vain tuumaa sen yläpuolelle. Joissakin lattiapituuspukuissa on yksityiskohdat helmassa korostaen tyyliä.

Onko tämä tyyli sinulle? Sen sijaan, että kengät ja jalat olisivat peitettävissä pukuisi, niiden näkyvyys voi usein "tasapainottaa" häät-ryhmäsi. Miksi et lisää hääväen joukkoon jotakin muuta väriä, esimerkiksi punaista, ja käytä kenkäparia tällä värillä? Vieraat ovat iloisesti yllättyneitä, kun he näkevät silmiinpistävän kenkäparin kurkistellen kävellessään käytävältä!